2015. május 6., szerda

Blog: A cenzúra egyik formája? Kit akarunk ezzel átverni?

Figyelmes kormány ellenes erők - biztos nem a barátok - felhívták az egyszeri ember figyelmét rá, hogy a gugli térképéről "eltűnt" Orbán Viktor szülőháza. Valakinek a bejelentésére - ne nézzünk senkit hülyének, nyilván nem magától - a gugli elhomályosította az épületet.
Ennek semmi gyakorlati hasznát nem látom. Főleg, hogy a fényképek a házról még a Felcsúti Stadion építése alatt készültek:

akárhogy "járjuk körbe" virtuálisan az épületet, most, 2015.05.06.-án, ez a kép fogad minket a gugli térkép szolgáltatásán keresztül.
Nem igazán tudom, erre mi szükség volt, hiszen még a kormánynak dolgozó majom, aki eszközölte a kép eltorzítását - biztos nem Viktorunk volt, aki büszke a gyökereire. Holló a hollónak, ugye...? Nem tudom, ki volt az, aki levelet írt és el nem tudom képzelni, milyen, szakmai szöveggel kérte a gugli adott területért felelős vezetőjét, hogy a képeken javítsanak kicsit.
Szívesen elolvasnám ebben az ügyben a levelet, amit kaptak! :)

Csak gratulálni tudok, hiszen, még egy primitív baromnak is tudnia kellene, hogy az Internet nem felejt, másrészt, ez is egy módja a diktatúra kiépítésének.
Amúgy csak nem arra gondoltak, hogy egyszeri magyar ember elfelejti, hogy hol áll a ház, mondván, "hiszem ha látom" és ha nem látom, már nem is tudom, merre keressem? Ugye nem?

Egy kis segítség, hiszen, régi fotók vannak fent a neten:

Egyszerű kis parasztház. Nem kell szégyellni.
Biztos vagyok benne, hogy megint, egy a Fidesz-re annyira jellemző túlkapás tanúi lettünk.
Vihar a biliben, vagy tudatos, a magyar nép felé mutatott diktátori gesztus?
Döntsd el te.
Részemről, nem érdekel, hol fogja utolsó éveit, egy ciháktól duzzadó ágyban Orbán Viktor fekve tölteni, megroppanva önnön szerepének túlvállalásától.
Nem Jerikó ez, hogy behintsük sóval.

Még egyszer, ha akarnánk, sem tudnánk eltéveszteni ezt az épületet. Nem tudom, ki mit gondolt ezzel a lépéssel.
A hivatalos álláspont is nagyon érdekelne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide tessék írni, ha van mit: