2014. március 9., vasárnap

Celeb világ az erotika mezsgyéjén

El nem tudom mondani, hogy a Tomai lányok celeb karrierje honnan indulhatott el, ettől függetlenül beleugranék, én honnan ismerem őket.

Volt egy X-Faktor.
Tomai Beatrix indult rajta és Madonna: Material Girl című számára izgatta végig a színpadot, míg végül egy villantással felpörgette Nagy Ferót, aki a humor nevében szintén előadott egy kereszt vetős magánszámot.

Alig valamivel később, furcsa, kereskedelmi televíziós belterjes világára jellemzően, húga/nővére -  bár nem is néztem utána, ki az idősebb... - "főszerepet" kapott a nálunk "Való Világ 4." címmel illetett reality horror showban.
Tomai Ildikó

A műsor alatt elhangzottak kijelentések, amik ráébresztették a nézőket, hogy a Tomai lányok rokonok és van bennük némi celebritási viszketegség. Ennek ellenére közös munkásságuktól már nem volt hangos a média. Értsd.: Főleg egymástól függetlenül próbáltak érvényesülni.

Tomai Ildikó irritálóan mesterkélt viselkedésével hamar megutáltatta magát a nézőkkel - vagy a szerkesztőkkel - ezért mennie kellett. Apró poén, hogy VV4-es távozása után, egy héten belül, aprócska szerepben jelent meg egy magyar televíziós szériában, a Barátok közt-ben. Az ilyen sorozatok átfutási ideje pedig minimum egy hónap - vágás, utómunka, stb. - ami arra enged következtetni, hogy Tomai Ildikót már ismerte az RTL klub, mielőtt játékba engedte volna. És ha valaki bekerül egy sorozatba, majd rögtön utána egy reality show-ba, az ember elgondolkodik, hogy a.) Tomai Ildikó valakinek nagyon "feküdt" a műsor készítői közül b.) Tomai Ildikó teljes faluja sms-t áldozott a lányra, hogy az játékba kerüljön c.) Tomai Ildikó a világ szerencsése, hogy ilyen hirtelen tudott két műsorban feltűnni d.) Magyarországon a Tomai lányon kívül nem jelentkezett senki a két üres helyre gy.k. 1 db üres hely mint ápolónő a "Barátok közt" sorozatban illetve 1db üres hely a VV4-es szériában.

Ennyit Tomai Ildikóról, akiről azóta sem hallottam semmit és most nem keresek rá, hogy "hiányosságomat" pótoljam.
Most ismét Beatrix lenne a téma.

Tomai Beatrix, miután "széttette lábait Nagy Ferónak", majd egy Delhusa Gjon társkereső majomkodásban tevőlegesen is részt vett: pl. smárolt a művész úrral, - ez ráadásul "komoly" híranyag lett a bulvár sajtóban - szemfüles netesek belebotolhattak a badoo társkereső oldalán. Azután hosszú, néma csend.

Egészen addig, amíg kis rásegítéssel - napiszar.com - ismét látnom kellett ezt a szőke (vajon belül is?), hölgyet.
A fénykép útját elég könnyű volt lekövetni a következő oldalakhoz:


Én nem ítélkezem. Hogyan is tehetném? Ha bátrabb lennék és a farkam hosszabb lenne, magam szintén igyekeznék elhelyezkedni a pornó iparban. Mert nincs abban szégyen, szerintem.
Ne kelljen felsorolnom azon emberek neveit, akik a filmművészet mostoha gyermekében kaptak szerepet. Magyarország szülöttei pedig eléggé élen járnak a mostoha gyermek népszerűsítésében. Több VV szereplő, más, megélhetési celebek, művészek, színészek, énekesek lesznek néha részesei az erotika eme szegmensének. Ki kezdőként hagyja abba, ki a soft változatban alakít valamit, ki egy ideig hard vizeken evezget, mások pedig a kamerát kihagyva, egyenesen Dubai-ban próbálnak szerencsét.
Ez van.

Szóval, Trixi, nem ítélkezünk feletted. Tedd, amit tenned kell.
Csak remélem azonban, hogy nem a szükség vitt ebbe az irányba, hanem tényleg úgy érzed, neked ez kell.
Mert akkor később nem fog fájni.

Másrészt Beatrix viselkedése remélem nem némi mentális zavarnak köszönhető. Szóval, agyban ott van. Ha nem - akkor azt kell gondoljam, hogy egy enyhén sérült ember felkapaszkodási vágyában asszisztál a fél ország - már azzal is, hogy interjút készítettek vele az X-Faktor alatt és később pedig betolták egy bukott társkereső műsorba - amiért viszont a médiának - köztük e cikk megírásával - és nekem is szégyellnem kellene magam.

Köszönet a napiszar egyik jómunkásemberének.